Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid J Inter Turó FC
Normal Tactiek Gallardo
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten adequate
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu met een sublieme pass. Targosz geeft een hoge lob. Swadźba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Puntas trapt de bal weg. Targosz kopt de bal weg. Enériz probeert naar een medespeler te passen. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Audytor is nu in balbezit. Audytor geeft een hoge lob. Puntas kan de bal niet met de borst controleren. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:1

7e minuut.
Potete passt de bal met de wreef. Jaén heeft problemen om de bal te vangen. Jaén speelt de bal door. Enériz rent richting de bal. Enériz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Targosz neemt de hoekschop. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:2

12e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Audytor is nu in balbezit. Audytor passt de bal in één keer door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jaén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Llabería komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klungelig pakt Enériz de bal. de Pedro rent richting de bal. Enériz onderschept slim de pass. Enériz heeft problemen om de bal te vangen. Enériz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Potete probeert de bal met de borst te controleren. Doncu speelt de bal door. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Puntas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:3

25e minuut.
Swadźba passt de bal in één keer door. Puntas rent richting de bal. Enériz verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz schiet op doel. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:4

31e minuut.
Llabería geeft een lange en hoge pass. Szmatiuk kopt de bal weg. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Llabería probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Targosz zal de hoekschop nemen. Swadźba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Cardoso trapt de bal weg van het doel. Targosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mauês de bal. Targosz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Potete is nu in balbezit. Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enériz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szmatiuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz speelt de bal door. Mauês is nu in balbezit. Mauês geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
de Pedro rent richting de bal. Enériz verovert de bal door een tackle van achteren. Enériz passt de bal in één keer door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 77%, Inter Turó FC 23%.
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:5

48e minuut.
Swadźba is nu in balbezit. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal met de wreef. Enériz is nu in balbezit. Enériz schiet op doel. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Rojo de bal. Enériz is nu in balbezit. Castellet is nu in balbezit. Enériz onderschept slim de pass. Enériz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Potete heeft problemen om de bal te vangen. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu speelt de bal door. Enériz rent richting de bal. Enériz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mauês met een sublieme pass. Klungelig pakt Enériz de bal. Enériz passt de bal in één keer door. Daar is Swadźba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Llabería trapt de bal weg van het doel. Szmatiuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Swadźba de bal. Swadźba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 0:7

62e minuut.
Klungelig pakt Targosz de bal. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja passt de bal met de wreef. Castellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 1:7

68e minuut.
Potete passt de bal in één keer door. Jorrín met een sublieme pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 1:8

74e minuut.
Swadźba geeft een lange en hoge pass. Jorrín heeft problemen om de bal te vangen. Targosz rent richting de bal. Targosz schiet op doel. Puntas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid J - Inter Turó FC 1:9

85e minuut.
Enériz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pedro verovert de bal door een tackle van achteren. de Pedro passt de bal in één keer door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Enériz is nu in balbezit. Enériz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Potete de bal. Enériz is nu in balbezit. Enériz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid J 63%, Inter Turó FC 37%.
Real Madrid J - Inter Turó FC 1:9