Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna persibaya
Normal Tactiek renosssssss
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 38.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewalski probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turiel de la Cruz trapt de bal weg. Lewalski kopt de bal weg. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Turiel de la Cruz bokst de bal weg.

16e minuut.
Duch passt de bal in één keer door. Bolaños is nu in balbezit. Lewalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewalski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arango García rent richting de bal. Lewalski onderschept slim de pass. Lewalski speelt de bal door. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arango García onderschept slim de pass. Belaglovis rent richting de bal. Belaglovis passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alliati geeft een lange en hoge pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel. Linares speelt de bal door. Klungelig pakt Bolaños de bal. Turiel de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Linares geeft een hoge lob. Pérez Olivero kopt de bal weg. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins schiet op doel. Turiel de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki geeft een lange en hoge pass. Higgins kopt de bal weg. Daar is Lewalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klonowski onderschept slim de pass. Klonowski passt de bal in één keer door. Belaglovis geeft een hoge lob. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Duch geeft een lange en hoge pass. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Tomecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - persibaya 0:1

43e minuut.
Tomecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Higgins de bal. Linares is nu in balbezit. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 82%, persibaya 18%.
Pollos Encarna - persibaya 0:1

47e minuut.
Klonowski met een sublieme pass. Tomecki speelt de bal door. Duch is nu in balbezit. Bellido onderschept slim de pass. Bellido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Belaglovis speelt de bal door. Tomecki probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Bolaños geeft een hoge lob. Duch met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turiel de la Cruz met een harde bal richting middenveld. Tomecki kopt de bal weg. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Cardoso rent richting de bal. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Turiel de la Cruz bokst de bal weg.

65e minuut.
Bolaños zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riestra Presa rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alliati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango García rent richting de bal. Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewalski geeft een hoge lob. Higgins maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - persibaya 0:2

79e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - persibaya 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 70%, persibaya 30%.
Pollos Encarna - persibaya 0:3