Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persibaya Pollos Encarna
renosssssss Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 22.2
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch onderschept slim de pass. Duch geeft de bal voor. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... Turiel de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Chorąży speelt de bal door. Alliati speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pollos Encarna 1:0

8e minuut.
Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado geeft de bal voor. Forgó kopt de bal weg. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Chorąży de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Turiel de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arango García rent richting de bal. Arango García geeft de bal voor. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Turiel de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Duch geeft een lange en hoge pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alliati probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Turiel de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cardoso geeft de bal voor. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chorąży de bal. Chorąży draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chorąży met een sublieme pass. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolado de bal onder controle te krijgen. Turiel de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pollos Encarna 2:0

33e minuut.
Chorąży met een sublieme pass. Daar is Alliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Chorąży de bal. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Turiel de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 20%, Pollos Encarna 80%.
persibaya - Pollos Encarna 2:0

46e minuut.
Bellido met een sublieme pass. Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pollos Encarna 3:0

51e minuut.
Forgó speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Higgins rent richting de bal. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bolado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Higgins neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Duch kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardoso de bal. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch passt de bal in één keer door. Chorąży speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klonowski kan de bal niet met de borst controleren. Galdames is nu in balbezit. Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Castro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Arango García speelt de bal door. Chorąży rent richting de bal. Chorąży met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pollos Encarna 4:0

81e minuut.
Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Olivero is nu in balbezit. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 21%, Pollos Encarna 79%.
persibaya - Pollos Encarna 4:0