Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedorrets FC Kabruts
Normal Tactiek New
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.9
hopeless Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Castiñeiras met een harde bal richting middenveld. Tamudo Montero kopt de bal weg. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Ferre de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:1

20e minuut.
Morrison passt de bal zonder na te denken. Szamborski rent richting de bal. Szamborski met een sublieme pass. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:2

22e minuut.
Inworp. Szamborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Fernández Alonso de bal. Szamborski met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Castiñeiras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:3

33e minuut.
Szamborski is nu in balbezit. Szamborski geeft de bal voor. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Castiñeiras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Fernández Alonso de bal. Morrison onderschept slim de pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison is nu in balbezit. Morrison schiet op doel. Castiñeiras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:5

38e minuut.
Tamudo Montero rent richting de bal. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morrison rent richting de bal. Morrison met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Carratalá probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villagrán neemt de hoekschop. Klungelig pakt Folgado de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ferre geeft een lange en hoge pass. Rechot kopt de bal weg. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedorrets 82%, FC Kabruts 18%.
Pedorrets - FC Kabruts 0:5

46e minuut.
Villagrán onderschept slim de pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski passt de bal met de wreef. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Carratalá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Szamborski is nu in balbezit. Fernández Alonso is nu in balbezit. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski speelt de bal door. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Castiñeiras bokst de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:6

69e minuut.
Tamudo Montero probeert naar een medespeler te passen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán speelt de bal door. Daar is Vara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szamborski speelt de bal door. Villagrán heeft problemen om de bal te vangen. Villagrán probeert naar een medespeler te passen. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:7

77e minuut.
Folgado rent richting de bal. Folgado passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pérez Ferre de bal onder controle te krijgen. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vara rent richting de bal. Folgado is nu in balbezit. Folgado met een sublieme pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Castiñeiras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedorrets - FC Kabruts 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedorrets 65%, FC Kabruts 35%.
Pedorrets - FC Kabruts 0:8