Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Pepinero persibaya
Normal Tactiek renosssssss
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Crego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Limones rent richting de bal. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Muñoz Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tomecki met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Forgó passt de bal in één keer door. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro probeert naar een medespeler te passen. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Forgó is nu in balbezit. Forgó passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:1

36e minuut.
Forgó passt de bal in één keer door. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Limones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higgins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aloğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Vilaseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... Vilaseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:2

40e minuut.
Luis García is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 69%, persibaya 31%.
Rayo Pepinero - persibaya 0:3

46e minuut.
Tomecki passt de bal met de wreef. Castro speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Vilaseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:4

48e minuut.
Duch probeert de bal aan de voet te houden. Alliati is nu in balbezit. Alliati geeft een hoge lob. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:5

50e minuut.
Tomecki passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... Vilaseca bokst de bal weg.

55e minuut.
Muñoz Molina rent richting de bal. Muñoz Molina geeft de bal voor. Inworp. Tomecki met de inworp. Castro geeft de bal voor. Paal! Vilaseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
González Navarro rent richting de bal. Forgó onderschept slim de pass. Forgó passt de bal met de wreef. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vilaseca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - persibaya 0:6

71e minuut.
Velasco Carballo is nu in balbezit. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu passt de bal in één keer door. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Tomecki rent richting de bal. Tomecki passt de bal met de wreef. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 67%, persibaya 33%.
Rayo Pepinero - persibaya 0:6