Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persibaya Pedorrets
renosssssss Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 19
goed Schieten hopeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro met een snelle inworp. Chorąży met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 1:0

12e minuut.
Pérez Ferre geeft een lange en hoge pass. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Aloğlu onderschept slim de pass. Alliati is nu in balbezit. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chorąży rent richting de bal. de la Morena verovert de bal door een tackle van achteren. de la Morena passt de bal in één keer door. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Fernández Alonso is nu in balbezit. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fernández Alonso kopt de bal weg. Forgó rent richting de bal. Forgó passt de bal met de wreef. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Castiñeiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Higgins passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 2:0

25e minuut.
Martínez Beltrán geeft een hoge lob. Aloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aloğlu met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 3:0

27e minuut.
Castro met een snelle inworp. Chorąży speelt de bal door. Aloğlu rent richting de bal. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Castiñeiras trapt de bal weg van het doel. Alliati kopt de bal weg. Fernández Alonso probeert de bal aan de voet te houden. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aloğlu controleert de bal met de borst. Estebanez rent richting de bal. Aloğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aloğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aloğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Estebanez probeert naar een medespeler te passen. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomecki kopt de bal weg. Forgó geeft een hoge lob. Carratalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Castiñeiras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Klonowski de bal. Klonowski geeft een hoge lob. Castro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 24%, Pedorrets 76%.
persibaya - Pedorrets 4:0

53e minuut.
Estebanez probeert naar een medespeler te passen. Alliati is nu in balbezit. Alliati met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Alliati met een sublieme pass. Carratalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 5:0

61e minuut.
de la Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgó onderschept slim de pass. Forgó geeft de bal voor. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 6:0

67e minuut.
Daar is Alliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati passt de bal zonder na te denken. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... Castiñeiras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pérez Ferre trapt de bal weg. Alliati rent richting de bal. Alliati passt de bal zonder na te denken. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 7:0

85e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Tomecki passt de bal zonder na te denken. Chorąży speelt de bal door. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 8:0

87e minuut.
Alliati met een sublieme pass. Chorąży is nu in balbezit. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... Castiñeiras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Pedorrets 9:0

89e minuut.
Higgins passt de bal zonder na te denken. Daar is Chorąży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorąży met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 22%, Pedorrets 78%.
persibaya - Pedorrets 9:0