Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna FC Kabruts
Normal Tactiek New
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Saratxo is nu in balbezit. Morrison onderschept slim de pass. Morrison passt de bal in één keer door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado geeft een lange en hoge pass. Monforte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado passt de bal zonder na te denken. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Monforte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tamudo Montero kopt de bal weg. Saratxo rent richting de bal. Morrison speelt de bal door. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Monforte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison speelt de bal door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado verovert de bal door een tackle van achteren. Folgado schiet op doel. Monforte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado passt de bal met de wreef. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel. Monforte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:1

26e minuut.
Folgado verovert de bal door een tackle van achteren. Folgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Linares de bal. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lagomarsino kopt de bal weg. Cano rent richting de bal. Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison geeft een hoge lob. Villagrán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:2

33e minuut.
Tamudo Montero kan de bal niet met de borst controleren. Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Saratxo probeert de bal aan de voet te houden. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rechot geeft een hoge lob. Villagrán is nu in balbezit. Szamborski met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wadyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Molina Mata probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lagomarsino met een snelle inworp. Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero met een sublieme pass. Monforte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villagrán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 79%, FC Kabruts 21%.
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:3

52e minuut.
Linares rent richting de bal. Villagrán onderschept slim de pass. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Monforte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:4

55e minuut.
Daar is Pérez Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Saratxo geeft een lange en hoge pass. Wadyl kopt de bal weg. Szamborski geeft een hoge lob. Folgado is nu in balbezit. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:5

60e minuut.
Morrison passt de bal in één keer door. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero geeft de bal voor. Villagrán krijgt zijn hoofd ertegen. Monforte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Villagrán met de inworp. Vara is nu in balbezit. Linares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:6

62e minuut.
Morrison speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Vara speelt de bal door. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:7

63e minuut.
Folgado passt de bal zonder na te denken. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Linares naar de kleedkamers voor een vroege douche. Villagrán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morrison komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison speelt de bal door. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara schiet op doel. Monforte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:8

81e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Monforte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:9

86e minuut.
Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado speelt de bal door. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán schiet op doel. Monforte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Villagrán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riestra Presa de bal. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... Monforte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Molina Mata kopt de bal weg. Bolaños rent richting de bal. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara haalt uit met een fantastische trap. Monforte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 69%, FC Kabruts 31%.
Pollos Encarna - FC Kabruts 0:10