Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absalon FC Truenos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Barba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García de León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maté bereikt de bal nog maar net als eerste. Maté geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Salas met een snelle inworp. Maté rent richting de bal. Valerio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maté is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maté neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Socorro Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro Trujillo geeft een hoge lob. Maté kopt de bal weg. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay schiet op doel. Zubiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Riveiro verovert de bal door een tackle van achteren. Riveiro probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau heeft problemen om de bal te vangen. Martínez García is nu in balbezit. Martínez García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Socorro Trujillo is nu in balbezit. Socorro Trujillo passt de bal zonder na te denken. Gay rent richting de bal. Gay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barba rent richting de bal. Barba geeft de bal voor. Bahamonte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toboso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toboso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
García de León is nu in balbezit. García de León geeft een lange en hoge pass. Barba is nu in balbezit. Gay onderschept slim de pass. Gay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 42%, Truenos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absalon FC - Truenos 0:0

51e minuut.
de Quintana Dalmau is nu in balbezit. de Quintana Dalmau passt de bal zonder na te denken. Gay is nu in balbezit. Maté bereikt de bal nog maar net als eerste. Maté schiet op doel. Zubiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau geeft een hoge lob. Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay draait met de bal, schiet en ... Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Truenos 1:0

61e minuut.
Valerio is nu in balbezit. Gay verovert de bal door een tackle van achteren. Gay met een sublieme pass. Maté is nu in balbezit. Maté haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Arteaga de bal. Toboso bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboso verovert de bal door een tackle van achteren. Toboso schiet op doel. Guzón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Socorro Trujillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantero bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantero onderschept slim de pass. Cantero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

90e minuut.
Cantero probeert naar een medespeler te passen. Toboso is nu in balbezit. Arteaga maakt een afschuwelijke overtreding. Toboso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valerio met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 57%, Truenos 43%.
Absalon FC - Truenos 1:0