Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna Rayo Pepinero
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano geeft een lange en hoge pass. Daar is Bellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Velasco Carballo geeft een hoge lob. Riestra Presa kopt de bal weg. Daar is Saratxo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Navarro rent richting de bal. González Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Linares trapt de bal weg van het doel. Velasco Carballo kopt de bal weg. Riestra Presa heeft problemen om de bal te vangen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arango García controleert de bal met de borst. González Navarro is nu in balbezit. Arango García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango García krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Saratxo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saratxo begaat een overtreding. González Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baruffini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 58%, Rayo Pepinero 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pollos Encarna - Rayo Pepinero 0:0

55e minuut.
Daar is Limones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limones speelt de bal door. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini schiet op doel. Turiel de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Velasco Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro passt de bal met de wreef. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez Olivero is nu in balbezit. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap. García de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vilaseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Rayo Pepinero 1:0

70e minuut.
Pérez Olivero controleert de bal met de borst. Velasco Carballo is nu in balbezit. Bellido onderschept slim de pass. Pérez Olivero is nu in balbezit. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 52%, Rayo Pepinero 48%.
Pollos Encarna - Rayo Pepinero 1:0