Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persibaya FC Kabruts
renosssssss Tactiek New
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 30.9
adequate Schieten average
average Passen weak
good Verdedigen poor


13e minuut.
Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... Bogdea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - FC Kabruts 0:1

17e minuut.
Alliati geeft een lange en hoge pass. Wadyl probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alliati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Higgins springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
persibaya - FC Kabruts 1:1

23e minuut.
Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Tamudo Montero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorąży. Chorąży krijgt een gele kaart. Tamudo Montero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Klonowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campi met de inworp. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Paal! Bogdea bokst de bal weg.

34e minuut.
Chorąży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Szamborski kopt de bal weg. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Campi rent richting de bal. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu geeft een hoge lob. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 35%, FC Kabruts 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
persibaya - FC Kabruts 1:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duch komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tomecki rent richting de bal. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati geeft de bal voor. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tamudo Montero probeert naar een medespeler te passen. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaglovis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belaglovis krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bogdea met een harde bal richting middenveld. Aloğlu kopt de bal weg. Daar is Wadyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel. Metea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chorąży passt de bal zonder na te denken. Castro met een sublieme pass. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Metea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro geeft de bal voor. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero is nu in balbezit. Castro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castro krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tomecki speelt de bal door. Alliati rent richting de bal. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 40%, FC Kabruts 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
persibaya - FC Kabruts 1:1