Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absalon FC F.C.Torrecilla
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Gámiz probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa met een sublieme pass. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Socorro Trujillo passt de bal met de wreef. Ferrao probeert de bal met de borst te controleren. Ferrao speelt de bal door. Maté bereikt de bal nog maar net als eerste. Maté haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Matabuena is nu in balbezit. Matabuena passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López draait met de bal, schiet en ... Cañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Matabuena is nu in balbezit. Bahamonte onderschept slim de pass. Bahamonte speelt de bal door. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Capitán Prado geeft een hoge lob. Matabuena met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gay de bal onder controle te krijgen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - F.C.Torrecilla 0:1

38e minuut.
Capitán Prado geeft de bal voor. Ferrao rent richting de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 56%, F.C.Torrecilla 44%.
Absalon FC - F.C.Torrecilla 0:1

88e minuut.
Riveiro is nu in balbezit. Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riveiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 43%, F.C.Torrecilla 57%.
Absalon FC - F.C.Torrecilla 0:1