Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Truenos persibaya
Normal Tactiek renosssssss
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36.5
hopeless Schieten good
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Valerio passt de bal met de wreef. Higgins is nu in balbezit. Llompart rent richting de bal. Higgins onderschept slim de pass. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Zubiaga bokst de bal weg.

4e minuut.
Forgó is nu in balbezit. Forgó passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Riera rent richting de bal. Higgins onderschept slim de pass. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zubiaga trapt de bal weg. Alliati kopt de bal weg. Klungelig pakt Barba de bal. Higgins onderschept slim de pass. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski onderschept slim de pass. Poom bereikt de bal nog maar net als eerste. Poom draait met de bal, schiet en ... Barba kopt de bal weg. Zubiaga bokst de bal weg.

11e minuut.
Rodríguez Riera is nu in balbezit. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Duch passt de bal met de wreef. Alliati is nu in balbezit. Alliati passt de bal zonder na te denken. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:1

26e minuut.
Duch rent richting de bal. Duch passt de bal zonder na te denken. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel. Zubiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:2

29e minuut.
Klonowski geeft een lange en hoge pass. Aloğlu kopt de bal weg. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Zubiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:3

33e minuut.
Belaglovis met een sublieme pass. Alliati is nu in balbezit. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Riera de bal. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:4

40e minuut.
Rodríguez Riera rent richting de bal. Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Aloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Duch kopt de bal weg. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duch speelt de bal door. Higgins is nu in balbezit. Vates is nu in balbezit. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Poom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 78%, persibaya 22%.
Truenos - persibaya 0:5

50e minuut.
Zubiaga trapt de bal weg van het doel. Alliati rent richting de bal. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Toboso rent richting de bal. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado geeft een hoge lob. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Llompart rent richting de bal. Duch probeert naar een medespeler te passen. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:6

62e minuut.
Alliati kopt de bal weg. Valerio probeert de bal aan de voet te houden. Higgins rent richting de bal. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins draait met de bal, schiet en ... Zubiaga bokst de bal weg.

66e minuut.
Llompart rent richting de bal. Poom verovert de bal door een tackle van achteren. Poom geeft een lange en hoge pass. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klonowski kopt de bal weg. Daar is Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poom met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Llompart rent richting de bal. Forgó verovert de bal door een tackle van achteren. Forgó probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Zubiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tomecki speelt de bal door. Klungelig pakt Barba de bal. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu schiet op doel. Zubiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - persibaya 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 78%, persibaya 22%.
Truenos - persibaya 0:7