Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna F.C.Torrecilla
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Capitán Prado passt de bal zonder na te denken. Mesa is nu in balbezit. Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Olivero rent richting de bal. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - F.C.Torrecilla 1:0

18e minuut.
Pérez Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Olivero passt de bal zonder na te denken. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel. Rodríguez Mora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. González Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido rent richting de bal. Pérez Olivero is nu in balbezit. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 43%, F.C.Torrecilla 57%.
Pollos Encarna - F.C.Torrecilla 1:0

47e minuut.
Molina Mata onderschept slim de pass. Molina Mata passt de bal zonder na te denken. Galdames met een sublieme pass. Bellido is nu in balbezit. Bellido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
González Lama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Olivero rent richting de bal. Pérez Olivero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collado met de inworp. Asensio López geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Molina Mata geeft de bal voor. Daar is Pérez Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Olivero speelt de bal door. Bellido rent richting de bal. Bellido haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 50%, F.C.Torrecilla 50%.
Pollos Encarna - F.C.Torrecilla 1:0