Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absalon FC Rayo Pepinero
451 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 26
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Cobas onderschept slim de pass. Cobas geeft een lange en hoge pass. de Quintana Dalmau probeert de bal aan de voet te houden. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cobas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zenekorta komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Limones rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga speelt de bal door. Ziganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziganda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. González Navarro onderschept slim de pass. González Navarro met een sublieme pass. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Limones passt de bal in één keer door. Pérez Olivero rent richting de bal. González Navarro onderschept slim de pass. Baruffini rent richting de bal. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Muñoz Arévalo met een snelle inworp. Salas kan de bal niet met de borst controleren. Velasco Carballo is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 51%, Rayo Pepinero 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:0

48e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Coello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:1

51e minuut.
González Navarro onderschept slim de pass. González Navarro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luis García de bal onder controle te krijgen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:2

55e minuut.
Na een snelle pass probeert González Navarro de bal onder controle te krijgen. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gay de bal onder controle te krijgen. Luis García geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Salas speelt de bal door. Velasco Carballo rent richting de bal. Velasco Carballo speelt de bal door. Baruffini rent richting de bal. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
González Navarro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gracia Calmache komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Galeano passt de bal met de wreef. Gracia Calmache is nu in balbezit. Gracia Calmache passt de bal met de wreef. Baruffini rent richting de bal. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:3

73e minuut.
Klungelig pakt Luis García de bal. Luis García speelt de bal door. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Coello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
de Quintana Dalmau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galeano met een snelle inworp. Gracia Calmache rent richting de bal. Gracia Calmache geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baruffini rent richting de bal. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:4

86e minuut.
Velasco Carballo probeert naar een medespeler te passen. Limones heeft problemen om de bal te vangen. Limones speelt de bal door. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is de Quintana Dalmau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coello met een sublieme pass. Velasco Carballo kopt de bal weg. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:5

89e minuut.
Gracia Calmache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero onderschept slim de pass. Limones onderschept slim de pass. Gracia Calmache rent richting de bal. Gracia Calmache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 79%, Rayo Pepinero 21%.
Absalon FC - Rayo Pepinero 0:5