Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Pepinero Absalon FC
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 24.3
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


21e minuut.
Ziganda rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
González Navarro heeft problemen om de bal te vangen. González Navarro probeert naar een medespeler te passen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Coello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Absalon FC 1:0

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coello niet meer kan verder spelen. Cañas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Gámiz passt de bal zonder na te denken. Velasco Carballo is nu in balbezit. Socorro Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Carballo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Arteaga de bal onder controle te krijgen. González Navarro rent richting de bal. González Navarro passt de bal met de wreef. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 28%, Absalon FC 72%.
Rayo Pepinero - Absalon FC 1:0

58e minuut.
Velasco Carballo geeft een hoge lob. Daar is de Quintana Dalmau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Absalon FC 2:0

64e minuut.
Velasco Carballo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godino komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gámiz verovert de bal door een tackle van achteren. Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godino met een sublieme pass. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Absalon FC 3:0

73e minuut.
Baruffini rent richting de bal. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Gay speelt de bal door. Daar is Luis García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis García geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 28%, Absalon FC 72%.
Rayo Pepinero - Absalon FC 3:0