Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna Truenos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zubiaga trapt de bal weg. Galdames kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Olivero de bal. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Truenos 1:0

19e minuut.
Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft de bal voor. Inworp. López Sáiz met een snelle inworp. Cantero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Cantero de bal. Cantero passt de bal met de wreef. Toboso rent richting de bal. Toboso haalt uit met een fantastische trap. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pollos Encarna - Truenos 1:1

34e minuut.
Vates bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bellido moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bellido schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Valerio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Riera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboso onderschept slim de pass. Toboso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa speelt de bal door. Daar is Pérez Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Olivero schiet op doel. Zubiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa geeft de bal voor. Valerio is nu in balbezit. Pérez Olivero onderschept slim de pass. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ... Zubiaga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García verovert de bal door een tackle van achteren. Arango García passt de bal in één keer door. Pérez Olivero is nu in balbezit. Pérez Olivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Truenos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 50%, Truenos 50%.
Pollos Encarna - Truenos 2:1

52e minuut.
Rodríguez Riera rent richting de bal. Pérez Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Barba is nu in balbezit. Pérez Olivero onderschept slim de pass. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Arango García met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano speelt de bal door. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ... Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cantero is nu in balbezit. Arango García legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cantero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Turiel de la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pollos Encarna - Truenos 2:2

59e minuut.
López Sáiz is nu in balbezit. Riestra Presa probeert naar een medespeler te passen. Arango García heeft problemen om de bal te vangen. Cantero is nu in balbezit. Cantero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Truenos 2:3

65e minuut.
Klungelig pakt Barba de bal. Pérez Olivero rent richting de bal. Vates legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pérez Olivero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pérez Olivero neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pollos Encarna - Truenos 3:3

71e minuut.
Pérez Olivero passt de bal zonder na te denken. Valerio is nu in balbezit. Arango García onderschept slim de pass. Pérez Olivero rent richting de bal. Pérez Olivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Truenos 4:3

79e minuut.
Cantero kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Olivero de bal. Arango García met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Olivero de bal. Pérez Olivero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 47%, Truenos 53%.
Pollos Encarna - Truenos 4:3