Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persibaya F.C.Torrecilla
renosssssss Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży rent richting de bal. Chorąży passt de bal met de wreef. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu is nu in balbezit. Capilla is nu in balbezit. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Alliati rent richting de bal. Alliati geeft de bal voor. Chorąży kopt de bal weg. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 1:0

35e minuut.
Hurtado kopt de bal weg. Asensio López heeft problemen om de bal te vangen. Forgó speelt de bal door. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Mora met een sublieme pass. Forgó kopt de bal weg. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 28%, F.C.Torrecilla 72%.
persibaya - F.C.Torrecilla 1:0

54e minuut.
Alliati geeft de bal voor. Chorąży rent richting de bal. Chorąży passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal met de wreef. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 2:0

60e minuut.
Doeltrap. Duch komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 3:0

69e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Chorąży met een sublieme pass. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft een hoge lob. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alliati zal de hoekschop nemen. Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tomecki met een sublieme pass. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Chorąży speelt de bal door. Capilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins onderschept slim de pass. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Alliati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poom komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Poom geeft een hoge lob. González Lama heeft problemen om de bal te vangen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 4:0

86e minuut.
Poom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Higgins onderschept slim de pass. Higgins schiet op doel. Rodríguez Mora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 5:0

88e minuut.
Duch passt de bal zonder na te denken. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal met de wreef. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - F.C.Torrecilla 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 25%, F.C.Torrecilla 75%.
persibaya - F.C.Torrecilla 6:0