Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Torrecilla persibaya
Normal Tactiek renosssssss
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor. González Lama probeert de bal aan de voet te houden. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Infante de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Forgó probeert de bal met de borst te controleren. Forgó passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:1

16e minuut.
Chorąży speelt de bal door. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu passt de bal in één keer door. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:2

19e minuut.
Castro met een snelle inworp. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:3

27e minuut.
Higgins passt de bal zonder na te denken. Chorąży met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:4

36e minuut.
Chorąży passt de bal in één keer door. Castro met een sublieme pass. Aloğlu kan de bal niet met de borst controleren. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Alliati passt de bal met de wreef. Mesa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorąży. Chorąży krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Torrecilla 70%, persibaya 30%.
F.C.Torrecilla - persibaya 0:4

47e minuut.
Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nene geeft een hoge lob. Alliati speelt de bal door. Klungelig pakt Aloğlu de bal. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:5

54e minuut.
Chorąży geeft een lange en hoge pass. Daar is Pintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:6

57e minuut.
Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu speelt de bal door. Pintos probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:7

60e minuut.
Tomecki passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins passt de bal in één keer door. Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Higgins draait met de bal, schiet en ... Nene geeft een hoge lob. Forgó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Tomecki kopt de bal weg. Alliati is nu in balbezit. Alliati passt de bal in één keer door. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso Villaverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintos rent richting de bal. Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tomecki verovert de bal door een tackle van achteren. Alliati rent richting de bal. Alliati passt de bal in één keer door. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:8

79e minuut.
Klonowski rent richting de bal. Klonowski geeft een lange en hoge pass. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:9

83e minuut.
Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Rodríguez Mora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - persibaya 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Torrecilla 79%, persibaya 21%.
F.C.Torrecilla - persibaya 0:10