Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts Absalon FC
New Tactiek 451
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 24.8
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Villagrán kopt de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Campi de bal. Campi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szamborski geeft de bal voor. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morrison komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tamudo Montero met de inworp. Campi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Gay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Absalon FC 1:0

34e minuut.
Morrison probeert naar een medespeler te passen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán passt de bal in één keer door. Vara controleert de bal met de borst. Vara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Absalon FC 2:0

44e minuut.
Morrison heeft problemen om de bal te vangen. Morrison met een sublieme pass. Klungelig pakt Vara de bal. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Coello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 31%, Absalon FC 69%.
FC Kabruts - Absalon FC 2:0

67e minuut.
Morrison passt de bal zonder na te denken. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte geeft de bal voor. Szamborski rent richting de bal. Szamborski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ziganda geeft een hoge lob. Socorro Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. Rechot rent richting de bal. Maté onderschept slim de pass. Maté haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vara rent richting de bal. Vara passt de bal zonder na te denken. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Coello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Absalon FC 3:0

78e minuut.
Maté probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gámiz de bal. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Absalon FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 31%, Absalon FC 69%.
FC Kabruts - Absalon FC 4:0