Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absalon FC FC Kabruts
451 Tactiek New
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison passt de bal zonder na te denken. Tamudo Montero probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:1

4e minuut.
Szamborski met een sublieme pass. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
de Quintana Dalmau geeft een lange en hoge pass. Lagomarsino geeft een lange en hoge pass. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Quintana Dalmau de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Morrison onderschept slim de pass. Socorro Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison geeft de bal voor. Villagrán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:2

12e minuut.
Tamudo Montero met een sublieme pass. Morrison geeft een hoge lob. Gay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:3

14e minuut.
Daar is Riveiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte begaat een overtreding. Bahamonte krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ferrao rent richting de bal. Tamudo Montero geeft een hoge lob. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Gay probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Lagomarsino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vara de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Morrison geeft een lange en hoge pass. Folgado is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Folgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gay heeft problemen om de bal te vangen. Coello bokst de bal weg. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:4

30e minuut.
Morrison met een sublieme pass. Villagrán met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szamborski kopt de bal weg. Socorro Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Tamudo Montero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tamudo Montero krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Szamborski is nu in balbezit. Szamborski geeft de bal voor. Folgado rent richting de bal. Folgado schiet op doel. Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:5

40e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Socorro Trujillo de bal onder controle te krijgen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 70%, FC Kabruts 30%.
Absalon FC - FC Kabruts 0:5

54e minuut.
Koszyc is nu in balbezit. Koszyc geeft de bal voor. Tamudo Montero speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Coello bokst de bal weg.

57e minuut.
Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski maakt een afschuwelijke overtreding. Szamborski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tamudo Montero speelt de bal door. Folgado rent richting de bal. Folgado met een sublieme pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Morrison geeft een lange en hoge pass. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Quintana Dalmau krijgt een gele kaart. Folgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Vara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Coello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - FC Kabruts 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 59%, FC Kabruts 41%.
Absalon FC - FC Kabruts 0:6