Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Truenos Rayo Pepinero
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 27.3
hopeloos Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Valerio rent richting de bal. Baruffini verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini rent richting de bal. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco Carballo probeert naar een medespeler te passen. Baruffini rent richting de bal. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cantero kopt de bal weg. Limones probeert naar een medespeler te passen. Baruffini is nu in balbezit. González Navarro rent richting de bal. González Navarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:1

16e minuut.
Vates trapt de bal weg. Cantero kopt de bal weg. Muñoz Molina controleert de bal met de borst. Muñoz Molina speelt de bal door. Daar is Vilaseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Luis García speelt de bal door. Daar is Valerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis García probeert naar een medespeler te passen. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt González Navarro de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa probeert naar een medespeler te passen. Toboso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toboso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cobas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano rent richting de bal. Galeano met een sublieme pass. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Galeano passt de bal zonder na te denken. Baruffini heeft problemen om de bal te vangen. Vates legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vates krijgt een gele kaart. Baruffini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baruffini neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 51%, Rayo Pepinero 49%.
Truenos - Rayo Pepinero 0:3

50e minuut.
Luis García onderschept slim de pass. Luis García geeft de bal voor. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:4

56e minuut.
Luis García probeert naar een medespeler te passen. Baruffini heeft problemen om de bal te vangen. González Navarro rent richting de bal. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zubiaga trapt de bal weg van het doel. Inworp. Galeano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Navarro controleert de bal met de borst. González Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Limones met een sublieme pass. Barba rent richting de bal. Baruffini onderschept slim de pass. Baruffini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:5

60e minuut.
Limones raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godino komt het veld opgelopen.

61e minuut.
González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro speelt de bal door. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cobas heeft problemen om de bal te vangen. López Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sáiz met een sublieme pass. Hita is nu in balbezit. Hita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Luis García rent richting de bal. Luis García met een sublieme pass. González Navarro met een sublieme pass. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:6

74e minuut.
Godino is nu in balbezit. Rodríguez Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro begaat een overtreding. González Navarro krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini rent richting de bal. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro draait met de bal, schiet en ... Vates probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luis García zal de hoekschop nemen. Daar is Godino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeano rent richting de bal. Galeano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - Rayo Pepinero 0:7

90e minuut.
Na een snelle pass probeert González Navarro de bal onder controle te krijgen. Godino is nu in balbezit. Godino passt de bal in één keer door. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 71%, Rayo Pepinero 29%.
Truenos - Rayo Pepinero 0:7