Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Pepinero Truenos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Valerio rent richting de bal. Valerio speelt de bal door. González Navarro met een sublieme pass. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Rambier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 1:0

21e minuut.
Rodríguez Riera passt de bal in één keer door. Velasco Carballo controleert de bal met de borst. Valerio begaat een overtreding. Valerio krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Baruffini is nu in balbezit. Valerio is nu in balbezit. González Navarro rent richting de bal. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Llompart met een sublieme pass. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García passt de bal in één keer door. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini schiet op doel. Rambier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
González Navarro onderschept slim de pass. Rodríguez Riera speelt de bal door. Valerio probeert de bal met de borst te controleren. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Baruffini met een sublieme pass. González Navarro rent richting de bal. Rodríguez Riera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baruffini komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 44%, Truenos 56%.
Rayo Pepinero - Truenos 1:0

49e minuut.
López Sáiz rent richting de bal. Cobas onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobas met de inworp. Galeano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 2:0

59e minuut.
Valerio is nu in balbezit. González Navarro onderschept slim de pass. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini schiet op doel. Barba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 3:0

62e minuut.
Rodríguez Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro onderschept slim de pass. Barba is nu in balbezit. González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro haalt uit met een fantastische trap. Rambier bokst de bal weg. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 4:0

64e minuut.
Cobas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Sáiz met een snelle inworp. Cantero rent richting de bal. Cantero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Baruffini de bal. Vates onderschept slim de pass. Vates geeft een hoge lob. Hita bereikt de bal nog maar net als eerste. Hita geeft een hoge lob. Vilaseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Velasco Carballo met een sublieme pass. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Rambier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 5:0

78e minuut.
Daar is Baruffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llompart is nu in balbezit. Baruffini onderschept slim de pass. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - Truenos 6:0

79e minuut.
González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro passt de bal zonder na te denken. Luis García rent richting de bal. Luis García geeft de bal voor. Baruffini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 33%, Truenos 67%.
Rayo Pepinero - Truenos 6:0