Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts F.C.Torrecilla
New Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 20.1
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Rodríguez Mora met een harde bal richting middenveld. Tamudo Montero heeft problemen om de bal te vangen. Tamudo Montero speelt de bal door. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Daar is Pintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morrison geeft de bal voor. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 1:0

7e minuut.
Folgado passt de bal in één keer door. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara onderschept slim de pass. Vara schiet op doel. Rodríguez Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 2:0

10e minuut.
Morrison geeft een lange en hoge pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado is nu in balbezit. Folgado schiet op doel. Rodríguez Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 3:0

15e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison probeert naar een medespeler te passen. Szamborski met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa passt de bal zonder na te denken. Nene is nu in balbezit. Vara onderschept slim de pass. Vara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tamudo Montero met de inworp. Morrison is nu in balbezit. Morrison probeert naar een medespeler te passen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Capitán Prado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso Villaverde komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Szamborski speelt de bal door. Villagrán is nu in balbezit. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 21%, F.C.Torrecilla 79%.
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 4:0

46e minuut.
Asensio López speelt de bal door. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 5:0

51e minuut.
Asensio López rent richting de bal. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft een lange en hoge pass. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Mora bokst de bal weg. Klungelig pakt Folgado de bal. Folgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Tamudo Montero speelt de bal door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nene krijgt een gele kaart. Folgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nene geeft een lange en hoge pass. Vara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 6:0

76e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Wadyl rent richting de bal. Szamborski geeft een lange en hoge pass. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Infante met een harde bal richting middenveld. Tamudo Montero speelt de bal door. Folgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgado geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Nene probeert de bal aan de voet te houden. Vara rent richting de bal. Vara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante is nu in balbezit. Infante geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Folgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán probeert naar een medespeler te passen. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. Rodríguez Mora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 37%, F.C.Torrecilla 63%.
FC Kabruts - F.C.Torrecilla 7:0