Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persibaya Absalon FC
renosssssss Tactiek 451
65% Balbezit 35%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Gay is nu in balbezit. Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu met een sublieme pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Coello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Coello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Forgó probeert naar een medespeler te passen. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gámiz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Aloğlu speelt de bal door. Alliati is nu in balbezit. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży passt de bal in één keer door. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Absalon FC 1:0

39e minuut.
Alliati kopt de bal weg. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
de Quintana Dalmau probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alliati zal de hoekschop nemen. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Absalon FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 35%, Absalon FC 65%.
persibaya - Absalon FC 2:0

47e minuut.
Chorąży probeert naar een medespeler te passen. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins schiet op doel. Paal! Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Higgins rent richting de bal. Gay rent richting de bal. Gay passt de bal zonder na te denken. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Coello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu is nu in balbezit. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Socorro Trujillo rent richting de bal. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aloğlu rent richting de bal. Ferrao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomecki met een snel genomen vrije trap. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
persibaya - Absalon FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persibaya 24%, Absalon FC 76%.
persibaya - Absalon FC 3:0