Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts Truenos
New Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wadyl heeft problemen om de bal te vangen. Wadyl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vates de bal. Folgado rent richting de bal. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Zubiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Folgado met een snelle inworp. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Riera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vara raakt geblesseerd tijdens het duel. Vara neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vara de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Villagrán passt de bal met de wreef. Vara met een sublieme pass. Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Villagrán geeft de bal voor. Zubiaga probeert naar een medespeler te passen. Szamborski kopt de bal weg. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vara passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vates de bal onder controle te krijgen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara onderschept slim de pass. Vara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vates geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Zubiaga bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Wadyl de bal. Hita is nu in balbezit. Rechot is nu in balbezit. Hita onderschept slim de pass. Hita schiet op doel. Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Valerio rent richting de bal. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison geeft een lange en hoge pass. Vara geeft een lange en hoge pass. Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zubiaga probeert naar een medespeler te passen. Tamudo Montero kopt de bal weg. Folgado speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lagomarsino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Sáiz met een snelle inworp. Cantero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Folgado met een snelle inworp. Rodríguez Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara maakt een afschuwelijke overtreding. Vara krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Wadyl de bal. Wadyl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villa de bal. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ... Zubiaga bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Tamudo Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison geeft een hoge lob. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel. Zubiaga bokst de bal weg.

39e minuut.
Lagomarsino geeft de bal voor. Inworp. López Sáiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantero rent richting de bal. Cantero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rodríguez Riera is nu in balbezit. Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison speelt de bal door. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vara probeert de bal aan de voet te houden. Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero passt de bal met de wreef. Folgado is nu in balbezit. Folgado haalt uit met een fantastische trap. Zubiaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Truenos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 27%, Truenos 73%.
FC Kabruts - Truenos 1:0

46e minuut.
Vara onderschept slim de pass. Vara passt de bal zonder na te denken. Folgado is nu in balbezit. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zubiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Zubiaga met een harde bal richting middenveld. Morrison is nu in balbezit. Morrison met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Truenos 2:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zubiaga niet meer kan verder spelen. Rambier komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Llompart geeft een hoge lob. Inworp. Szamborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Rambier trapt de bal weg van het doel. Szamborski kopt de bal weg. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Truenos 3:0

69e minuut.
Folgado met de inworp. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vara de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Truenos 4:0

79e minuut.
Barba rent richting de bal. Barba geeft een lange en hoge pass. Morrison probeert de bal aan de voet te houden. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Truenos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 29%, Truenos 71%.
FC Kabruts - Truenos 5:0