Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Truenos FC Kabruts
Normal Tactiek New
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 34.3
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Folgado rent richting de bal. Folgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - FC Kabruts 0:1

11e minuut.
Tamudo Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft een lange en hoge pass. Daar is Villagrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Villagrán met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... Rambier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - FC Kabruts 0:2

24e minuut.
Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski speelt de bal door. Valerio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ... Rambier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tamudo Montero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ... Rambier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - FC Kabruts 0:3

43e minuut.
Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski passt de bal met de wreef. Folgado rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - FC Kabruts 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 71%, FC Kabruts 29%.
Truenos - FC Kabruts 0:4

61e minuut.
Folgado onderschept slim de pass. Folgado passt de bal met de wreef. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Rambier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Truenos - FC Kabruts 0:5

66e minuut.
Rechot is nu in balbezit. Cantero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rechot krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Valerio passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morrison rent richting de bal. Morrison geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barba onderschept slim de pass. Barba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valerio de bal onder controle te krijgen. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison passt de bal zonder na te denken. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truenos 66%, FC Kabruts 34%.
Truenos - FC Kabruts 0:5