Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Pepinero F.C.Torrecilla
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Cobas heeft problemen om de bal te vangen. Asensio López rent richting de bal. Asensio López passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Vilaseca bokst de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Vilaseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 0:1

4e minuut.
Daar is Luis García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Lama rent richting de bal. Luis García verovert de bal door een tackle van achteren. Luis García geeft de bal voor. Daar is Nene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 1:1

12e minuut.
Collado geeft een hoge lob. Fonseca kopt de bal weg. Pintos probeert de bal aan de voet te houden. González Navarro rent richting de bal. González Navarro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Collado passt de bal zonder na te denken. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García probeert naar een medespeler te passen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 2:1

33e minuut.
Godino bereikt de bal nog maar net als eerste. Godino met een sublieme pass. Alonso Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 3:1

41e minuut.
Infante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crego met de inworp. Luis García geeft een lange en hoge pass. Baruffini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 40%, F.C.Torrecilla 60%.
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 3:1

78e minuut.
Cobas met een snelle inworp. Godino is nu in balbezit. Godino passt de bal met de wreef. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baruffini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velasco Carballo de bal. Velasco Carballo geeft de bal voor. Baruffini rent richting de bal. Baruffini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Crego onderschept slim de pass. Crego probeert naar een medespeler te passen. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Pepinero 46%, F.C.Torrecilla 54%.
Rayo Pepinero - F.C.Torrecilla 4:1