Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Torrecilla Rayo Pepinero
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.7
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Baruffini rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro is nu in balbezit. Baruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffini draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Asensio López is nu in balbezit. Asensio López passt de bal zonder na te denken. García de la Rosa is nu in balbezit. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Limones passt de bal met de wreef. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano geeft de bal voor. Luis García is nu in balbezit. Luis García haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
González Lama onderschept slim de pass. González Lama probeert naar een medespeler te passen. Pintos probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Vilaseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos passt de bal zonder na te denken. Velasco Carballo probeert naar een medespeler te passen. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Crego geeft een hoge lob. González Lama kopt de bal weg. Velasco Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - Rayo Pepinero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Torrecilla 60%, Rayo Pepinero 40%.
F.C.Torrecilla - Rayo Pepinero 0:1

50e minuut.
Matabuena met een sublieme pass. González Navarro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintos. Pintos krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Luis García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baruffini rent richting de bal. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora bokst de bal weg.

57e minuut.
Velasco Carballo rent richting de bal. Velasco Carballo geeft een hoge lob. Baruffini is nu in balbezit. Baruffini haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Baruffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruffini schiet op doel. Klungelig pakt González Lama de bal. Baruffini rent richting de bal. Baruffini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
González Navarro geeft een lange en hoge pass. Galeano geeft een hoge lob. González Lama rent richting de bal. Baruffini onderschept slim de pass. Baruffini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
González Navarro is nu in balbezit. Pintos rent richting de bal. Pintos met een sublieme pass. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Baruffini rent richting de bal. Baruffini passt de bal zonder na te denken. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Torrecilla - Rayo Pepinero 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Torrecilla 64%, Rayo Pepinero 36%.
F.C.Torrecilla - Rayo Pepinero 0:2