Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollos Encarna Absalon FC
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 23
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Arango García rent richting de bal. Gámiz verovert de bal door een tackle van achteren. Gámiz passt de bal met de wreef. Maté is nu in balbezit. Maté draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Absalon FC 0:1

15e minuut.
Molina Mata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruiz Otxoa de bal. Bellido rent richting de bal. Bellido haalt uit met een fantastische trap. Coello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pollos Encarna - Absalon FC 1:1

30e minuut.
Bahamonte probeert de bal aan de voet te houden. Cano rent richting de bal. Cano probeert naar een medespeler te passen. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Pérez Olivero passt de bal zonder na te denken. Bellido is nu in balbezit. Ruiz Otxoa rent richting de bal. Pérez Olivero rent richting de bal. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ... Coello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cano neemt de hoekschop. Coello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bolaños speelt de bal door. Socorro Trujillo is nu in balbezit. Socorro Trujillo passt de bal in één keer door. Galdames is nu in balbezit. Galdames geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 47%, Absalon FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pollos Encarna - Absalon FC 1:1

47e minuut.
Maté bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños speelt de bal door. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Olivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bahamonte met de inworp. Riveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina Mata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina Mata krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Socorro Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro Trujillo rent richting de bal. Pérez Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Olivero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollos Encarna - Absalon FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollos Encarna 51%, Absalon FC 49%.
Pollos Encarna - Absalon FC 2:1