Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave U.D. Puente de Hierro
Error13 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Buades Crespí probeert naar een medespeler te passen. Pumarejo speelt de bal door. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga draait met de bal, schiet en ... Guitart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Areda met een sublieme pass. Pumarejo is nu in balbezit. Fernández Pertierra begaat een overtreding. Fernández Pertierra krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pumarejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pumarejo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuluaga kan de bal niet met de borst controleren. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom schiet op doel. Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Presas Renom onderschept slim de pass. Presas Renom met een sublieme pass. Buades Crespí speelt de bal door. Daar is Zuluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Presas Renom maakt een snoekduik en kopt de bal. Cía bokst de bal weg. Fáez rent richting de bal. Fáez geeft de bal voor. Paal!

12e minuut.
Daar is Pino Zamorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrasa is nu in balbezit. Barrasa met een sublieme pass. Daar is Presas Renom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 1:0

17e minuut.
Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro speelt de bal door. Zuluaga rent richting de bal. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fernández Pertierra is nu in balbezit. Zuluaga onderschept slim de pass. Zuluaga passt de bal met de wreef. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Areda kopt de bal weg. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom passt de bal zonder na te denken. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 2:0

26e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Buades Crespí speelt de bal door. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pumarejo kopt de bal weg. Daar is Buades Crespí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buades Crespí passt de bal zonder na te denken. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 3:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 18%, U.D. Puente de Hierro 82%.
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Areda de bal. Buades Crespí met een sublieme pass. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro geeft een lange en hoge pass. Zuluaga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Areda kopt de bal weg. Presas Renom rent richting de bal. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Areda de bal. Téllez Sánchez onderschept slim de pass. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buades Crespí geeft een hoge lob. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñarro probeert naar een medespeler te passen. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barrasa rent richting de bal. Barrasa geeft een lange en hoge pass. Guitart heeft problemen om de bal te vangen. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pino Zamorano passt de bal zonder na te denken. Presas Renom rent richting de bal. Téllez Sánchez rent richting de bal. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí probeert naar een medespeler te passen. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrasa passt de bal in één keer door. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rosano kopt de bal weg. Daar is Téllez Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitart is nu in balbezit. Téllez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 5:0

88e minuut.
Buades Crespí rent richting de bal. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo met een sublieme pass. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Cía bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Fáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 13%, U.D. Puente de Hierro 87%.
Error Grave - U.D. Puente de Hierro 6:0