Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. U.D. Puente de Hierro
Promote Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Lemos probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 1:0

7e minuut.
Pino Zamorano kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemos de bal. Lemos passt de bal met de wreef. Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pino Zamorano probeert de bal aan de voet te houden. Shefler rent richting de bal. Shefler passt de bal in één keer door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Shefler rent richting de bal. Shefler passt de bal zonder na te denken. López Ramos met een sublieme pass. Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 2:0

17e minuut.
Fernández Pertierra is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fernández Pertierra is nu in balbezit. Lemos onderschept slim de pass. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 3:0

36e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shefler de bal onder controle te krijgen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 4:0

38e minuut.
Guitart geeft een hoge lob. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Chilet met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg.

41e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 5:0

43e minuut.
Shefler geeft een hoge lob. Cía met een sublieme pass. Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuentes met een snelle inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel. Fáez probeert de bal aan de voet te houden. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 25%, U.D. Puente de Hierro 75%.
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 6:0

54e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Guitart heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 7:0

55e minuut.
Colsa Albendea passt de bal zonder na te denken. Crusat bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusat met een sublieme pass. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Moresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moresco geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel. Guitart probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guitart geeft de bal voor. Inworp. Muñoz Escuín met een snelle inworp. López Ramos kan de bal niet met de borst controleren. López Ramos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 8:0

64e minuut.
Fernández Pertierra is nu in balbezit. Lemos onderschept slim de pass. Lemos geeft een hoge lob. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
López Ramos kopt de bal weg. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Pertierra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Pertierra krijgt een gele kaart. Lemos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lemos kan niet meer verder spelen. Steccanella komt het veld opgelopen. Cheberyachko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Muñoz Escuín geeft een lange en hoge pass. Fáez kan de bal niet met de borst controleren. Cheberyachko rent richting de bal. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 9:0

77e minuut.
Moresco kopt de bal weg. Pino Zamorano heeft problemen om de bal te vangen. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Cía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Guitart met een harde bal richting middenveld. Moresco heeft problemen om de bal te vangen. Benítez met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shefler rent richting de bal. Shefler passt de bal in één keer door. Benítez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steccanella rent richting de bal. Steccanella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Pino Zamorano begaat een overtreding. Benítez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crusat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheberyachko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 10:0

81e minuut.
Montoliú is nu in balbezit. Montoliú passt de bal met de wreef. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Pino Zamorano begaat een overtreding. Benítez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moresco met een snel genomen vrije trap. Fuentes kopt de bal weg. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko geeft een lange en hoge pass. Daar is Guitart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steccanella rent richting de bal. Steccanella geeft een hoge lob. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cía met een sublieme pass. Benítez kopt de bal weg. Shefler rent richting de bal. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 13%, U.D. Puente de Hierro 87%.
LLION C.F. - U.D. Puente de Hierro 10:0