Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINTS F.C. CF Mieres Del Camino
433 Tactiek Royal
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 55.3
weak Schieten incredible
good Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Guşeilă kopt de bal weg. Wernecki speelt de bal door. Dragomirescu is nu in balbezit. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Karousek probeert de bal aan de voet te houden. Sorbino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:1

5e minuut.
Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng passt de bal met de wreef. García Juan heeft problemen om de bal te vangen. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
García Juan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wernecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kazimierski heeft problemen om de bal te vangen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Blanc geeft een lange en hoge pass. Wernecki speelt de bal door. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:2

17e minuut.
Inworp. Wernecki met de inworp. Rodríguez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Wernecki rent richting de bal. Wernecki passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:3

25e minuut.
Główka geeft een lange en hoge pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek met een sublieme pass. Dragomirescu kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Majić geeft de bal voor. Inworp. Wernecki met de inworp. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal met de wreef. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Sorbino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:4

35e minuut.
Çimci is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predilă met een snelle inworp. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:5

37e minuut.
Çimci geeft een hoge lob. Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernecki passt de bal met de wreef. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van García Juan ... Strafschop! García Juan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dragomirescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragomirescu neemt de penalty, wat een uithaal! Sorbino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:6

41e minuut.
Lasek speelt de bal door. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Wernecki onderschept slim de pass. Wernecki speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Karousek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasek neemt de hoekschop. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karousek heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierski met een sublieme pass. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 72%, CF Mieres Del Camino 28%.
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:7

47e minuut.
Dogaru rent richting de bal. Dogaru passt de bal in één keer door. Wernecki met een sublieme pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Blanc met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:8

52e minuut.
Wernecki met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski onderschept slim de pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Figielski probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Blanc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Figielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dragomirescu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:9

78e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal in één keer door. Zolotoi is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Doeltrap. Sorbino trapt de bal weg. Lasek kopt de bal weg. Dragomirescu kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Majić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Álvarez de bal. Xiaocheng probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guşeilă probeert de bal aan de voet te houden. Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernecki passt de bal in één keer door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Predilă speelt de bal door. Zolotoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotoi geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 67%, CF Mieres Del Camino 33%.
SAINTS F.C. - CF Mieres Del Camino 0:9