Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capsule Corp Wu Tang Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Güiza is nu in balbezit. Güiza passt de bal zonder na te denken. Ruiz Barrero speelt de bal door. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós schiet op doel. Barbadilla Cervilla bokst de bal weg. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Wu Tang Team 1:0

11e minuut.
Ruiz Barrero speelt de bal door. Prat rent richting de bal. Pérez Costa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Amutio de bal. Amutio draait met de bal, schiet en ... Aller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bacallado met een sublieme pass. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Rodríguez González rent richting de bal. Rodríguez González draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbadilla Cervilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Wu Tang Team 2:0

33e minuut.
Arenales rent richting de bal. Arenales geeft een hoge lob. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. Aller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Wu Tang Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 61%, Wu Tang Team 39%.
Capsule Corp - Wu Tang Team 2:1

49e minuut.
Klungelig pakt Prat de bal. Prat met een sublieme pass. Daar is Torres Sanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez González rent richting de bal. Rodríguez González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Wu Tang Team 3:1

52e minuut.
Abadexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo geeft een hoge lob. Amutio kopt de bal weg. Pérez Costa is nu in balbezit. Pérez Costa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Wu Tang Team 3:2

54e minuut.
Gandolfo heeft problemen om de bal te vangen. Zarzuelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Barrero. Ruiz Barrero krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Prat rent richting de bal. Prat geeft de bal voor. Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez González rent richting de bal. Rodríguez González schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 42%, Wu Tang Team 58%.
Capsule Corp - Wu Tang Team 3:2