Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laporteam CF Mieres Del Camino
352 Tactiek Royal
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten outstanding
average Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Wernecki kopt de bal weg. Lasek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragomirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Debón heeft problemen om de bal te vangen. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:1

8e minuut.
Predilă met de inworp. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek passt de bal in één keer door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:2

10e minuut.
Eriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek onderschept slim de pass. Lasek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu schiet op doel. Rimblas Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Arcega kopt de bal weg. Wernecki rent richting de bal. Wernecki passt de bal met de wreef. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Lasek de bal. Eriz rent richting de bal. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:3

18e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Arcega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Debón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wernecki met een snelle inworp. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:4

21e minuut.
Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski is nu in balbezit. Beato is nu in balbezit. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:5

22e minuut.
Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Beato heeft problemen om de bal te vangen. Lasek is nu in balbezit. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Figielski passt de bal zonder na te denken. Lasek rent richting de bal. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:6

27e minuut.
Predilă met de inworp. Dragomirescu is nu in balbezit. Eriz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomirescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragomirescu neemt de penalty, wat een uithaal! Rimblas Gómez bokst de bal weg. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:7

28e minuut.
Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Piasecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa rent richting de bal. Lasek onderschept slim de pass. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Beato de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bezares is nu in balbezit. Bezares geeft een lange en hoge pass. Wernecki kopt de bal weg. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Beato geeft een hoge lob. Figielski kopt de bal weg. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski rent richting de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:8

41e minuut.
Lasek rent richting de bal. Eriz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Eriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lasek met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Arcega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:9

45e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomirescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragomirescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laporteam 76%, CF Mieres Del Camino 24%.
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:10

49e minuut.
Klungelig pakt Figielski de bal. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski rent richting de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Wernecki is nu in balbezit. Wernecki geeft een hoge lob. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Arcega geeft de bal voor. Rodríguez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Álvarez geeft een hoge lob. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Wernecki kopt de bal weg. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Debón rent richting de bal. Figielski onderschept slim de pass. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Predilă met een sublieme pass. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal in één keer door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wernecki is nu in balbezit. Wernecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Figielski de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:11

65e minuut.
Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wernecki met een sublieme pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu rent richting de bal. Debón is nu in balbezit. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:12

73e minuut.
Inworp. Predilă met de inworp. Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Główka probeert naar een medespeler te passen. Para is nu in balbezit. Para geeft de bal voor. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:13

77e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:14

79e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Figielski rent richting de bal. Lasek is nu in balbezit. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dragomirescu de bal onder controle te krijgen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wernecki speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Eriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laporteam 77%, CF Mieres Del Camino 23%.
Laporteam - CF Mieres Del Camino 0:15