Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Laporteam
Royal Tactiek 352
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 24.7
outstanding Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Lasek passt de bal zonder na te denken. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 1:0

8e minuut.
Rodríguez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Álvarez geeft een hoge lob. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 2:0

11e minuut.
Marfil Roca passt de bal met de wreef. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Bezares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezares krijgt een gele kaart. Figielski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato geeft de bal voor. Karpowicz speelt de bal door. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek schiet op doel. Rimblas Gómez bokst de bal weg.

15e minuut.
Karpowicz speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 3:0

18e minuut.
Rodríguez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Figielski de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Karpowicz met een sublieme pass. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Figielski de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Arcega probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 4:0

28e minuut.
Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eriz. Dragomirescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Figielski de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Rodríguez Álvarez passt de bal in één keer door. Dragomirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 5:0

30e minuut.
Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Lasek rent richting de bal. Debón rent richting de bal. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 6:0

36e minuut.
Wasil passt de bal met de wreef. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arcega rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 7:0

41e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Marfil Roca is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rimblas Gómez probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski rent richting de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ... Paal! Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 32%, Laporteam 68%.
CF Mieres Del Camino - Laporteam 8:0

49e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Klungelig pakt Sebastián Nadal Martorell de bal. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 9:0

51e minuut.
Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Eriz met een sublieme pass. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beato onderschept slim de pass. Beato met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figielski neemt de hoekschop. Daar is Eriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 10:0

56e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Eriz de bal. Lasek onderschept slim de pass. Lasek passt de bal met de wreef. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Figielski speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arcega de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasek zal de hoekschop nemen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lasek geeft een hoge lob. Figielski kopt de bal weg. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 12:0

74e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Daar is Bezares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel. Rimblas Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Laporteam 13:0

77e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karpowicz is nu in balbezit. Karpowicz passt de bal in één keer door. Wasil met een sublieme pass. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 32%, Laporteam 68%.
CF Mieres Del Camino - Laporteam 13:0