Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quintansinho Wu Tang Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
García Medina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arantegui komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pérez Costa rent richting de bal. Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Paniagua met een sublieme pass. Díaz Stalla rent richting de bal. Díaz Stalla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Díaz Stalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Mantilla speelt de bal door. Daar is García Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Craviotto rent richting de bal. Craviotto draait met de bal, schiet en ... Barbadilla Cervilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Fernández Iglesias speelt de bal door. Daar is Díaz Stalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Stalla passt de bal in één keer door. Arantegui rent richting de bal. Arantegui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - Wu Tang Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 48%, Wu Tang Team 52%.
Quintansinho - Wu Tang Team 1:0

46e minuut.
García Villar rent richting de bal. Craviotto rent richting de bal. Zarzuelo begaat een overtreding. Zarzuelo krijgt een gele kaart. Craviotto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Álvarez Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Mantilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bacallado de bal. Díaz Stalla rent richting de bal. Díaz Stalla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Barbadilla Cervilla met een harde bal richting middenveld. Fernández Iglesias kopt de bal weg. Álvarez Mantilla kan de bal niet met de borst controleren. Arantegui rent richting de bal. Arantegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lezaun probeert naar een medespeler te passen. Arantegui is nu in balbezit. Abadexo rent richting de bal. Arantegui onderschept slim de pass. Arantegui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 48%, Wu Tang Team 52%.
Quintansinho - Wu Tang Team 1:0