Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capsule Corp Tipula fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Nogueira is nu in balbezit. Nogueira met een sublieme pass. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Tipula fc 0:1

8e minuut.
Güiza passt de bal zonder na te denken. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. García Escribano is nu in balbezit. Rubalcaba verovert de bal door een tackle van achteren. Rubalcaba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Guillén geeft een lange en hoge pass. Navarro Pedrós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Escribano rent richting de bal. Navarro Pedrós verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Pedrós haalt uit met een fantastische trap. Mantecón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
García Escribano kopt de bal weg. Guillén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel. Aller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gandolfo met de inworp. Daar is Reyes Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes Muñoz geeft een hoge lob. Rodríguez González rent richting de bal. Rodríguez González schiet op doel. Mantecón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 43%, Tipula fc 57%.
Capsule Corp - Tipula fc 0:1

52e minuut.
Guillén geeft een hoge lob. Inworp. Nogueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendía haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - Tipula fc 0:2

54e minuut.
Nogueira met een sublieme pass. García Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prat. García Escribano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguinaga met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Aguinaga met een sublieme pass. García Escribano is nu in balbezit. Navarro Pedrós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro Pedrós krijgt een gele kaart. García Escribano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. García Escribano kan niet meer verder spelen.

69e minuut.
Aller met een sublieme pass. Reyes Muñoz kopt de bal weg. Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mendía is nu in balbezit. Mendía passt de bal zonder na te denken. Guillén rent richting de bal. Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Moñino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 70%, Tipula fc 30%.
Capsule Corp - Tipula fc 0:2