Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINTS F.C. Laporteam
433 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 24
zwak Schieten matig
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Çimci geeft de bal voor. Klungelig pakt Arcega de bal. Guşeilă is nu in balbezit. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Blanc onderschept slim de pass. Zolotoi is nu in balbezit. Zolotoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă passt de bal met de wreef. Dogaru rent richting de bal. Dogaru haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 1:0

13e minuut.
Majić is nu in balbezit. Majić passt de bal in één keer door. Dogaru speelt de bal door. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arcega de bal. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guşeilă met een sublieme pass. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Majić rent richting de bal. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marfil Roca probeert de bal aan de voet te houden. Kazimierski probeert naar een medespeler te passen. Xiaocheng rent richting de bal. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rimblas Gómez trapt de bal weg van het doel. Marfil Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfil Roca speelt de bal door. Klungelig pakt Uña de bal. Uña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Majić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng passt de bal zonder na te denken. Kazimierski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato onderschept slim de pass. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 44%, Laporteam 56%.
SAINTS F.C. - Laporteam 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çimci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dogaru met een sublieme pass. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 2:0

48e minuut.
Majić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng geeft een lange en hoge pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 3:0

58e minuut.
Majić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xiaocheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă rent richting de bal. Xiaocheng is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
García Juan geeft een hoge lob. Arcega heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 4:0

70e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arcega de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çimci neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Xiaocheng is nu in balbezit. Arcega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xiaocheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Guşeilă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 5:0

79e minuut.
Majić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sosa de bal. Çimci speelt de bal door. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rimblas Gómez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Debón rent richting de bal. Xiaocheng onderschept slim de pass. Xiaocheng geeft een hoge lob. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Majić probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă rent richting de bal. Arcega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guşeilă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Xiaocheng zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rimblas Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Laporteam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 36%, Laporteam 64%.
SAINTS F.C. - Laporteam 6:0