Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Mambo F.C.
Royal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski geeft een hoge lob. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Rondo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 1:0

5e minuut.
Dolz probeert naar een medespeler te passen. Pérez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leite de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 2:0

7e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski speelt de bal door. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal met de wreef. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lasek probeert de bal aan de voet te houden. Luna Parra rent richting de bal. Lasek onderschept slim de pass. Lasek schiet op doel. Belsué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 3:0

13e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 4:0

18e minuut.
Rondo trapt de bal weg. Arcas Piqueres kopt de bal weg. Dragomirescu probeert de bal aan de voet te houden. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 5:0

23e minuut.
Predilă is nu in balbezit. Predilă passt de bal in één keer door. Wernecki speelt de bal door. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Belsué trapt de bal weg van het doel. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Belsué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 6:0

25e minuut.
Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu speelt de bal door. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 7:0

28e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal in één keer door. Wernecki met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Belsué bokst de bal weg. Leite is nu in balbezit. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski schiet op doel. Belsué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 8:0

33e minuut.
Belsué trapt de bal weg. Dragomirescu kopt de bal weg. Pérez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski onderschept slim de pass. Figielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Belsué trapt de bal weg van het doel. Ela kopt de bal weg. Lasek probeert de bal aan de voet te houden. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 9:0

35e minuut.
Wernecki is nu in balbezit. Wernecki passt de bal met de wreef. Lasek rent richting de bal. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal met de wreef. Daar is Dolz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Belsué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ela passt de bal in één keer door. Inworp. Wernecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leite rent richting de bal. Leite geeft de bal voor. Wernecki met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Belsué trapt de bal weg van het doel. Figielski kopt de bal weg. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. Belsué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Rondo rent richting de bal. Rondo passt de bal met de wreef. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel. Belsué werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 22%, Mambo F.C. 78%.
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 9:0

50e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Belsué trapt de bal weg. Dragomirescu kopt de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 10:0

54e minuut.
Arcas Piqueres met de inworp. Dolz is nu in balbezit. Dolz geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Belsué bokst de bal weg.

61e minuut.
Belsué geeft een hoge lob. Predilă kopt de bal weg. Daar is Pérez Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Belsué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Predilă onderschept slim de pass. Predilă geeft een lange en hoge pass. Rondo kan de bal niet met de borst controleren. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wernecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Belsué bokst de bal weg.

67e minuut.
Leite geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figielski met een snelle inworp. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lasek passt de bal in één keer door. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolz rent richting de bal. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Figielski rent richting de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Belsué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 11:0

72e minuut.
Muro rent richting de bal. Muro probeert naar een medespeler te passen. Arcas Piqueres speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dragomirescu de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rondo heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Belsué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Figielski met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Leite de bal. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Belsué probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Ela rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Luna Parra rent richting de bal. Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 12:0

89e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Wernecki speelt de bal door. Lasek met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 17%, Mambo F.C. 83%.
CF Mieres Del Camino - Mambo F.C. 12:0