Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palofumeque F.C CF Mieres Del Camino
Normal Tactiek Royal
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Vasco geeft een hoge lob. Inworp. Lasek met de inworp. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 0:1

4e minuut.
Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Lasek met een sublieme pass. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 0:2

6e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Rodríguez Álvarez is nu in balbezit. Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gurpegui trapt de bal weg van het doel. Mosquera kopt de bal weg. Sancet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rodríguez Álvarez passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Martín Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gurpegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Gómez. Figielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 0:3

15e minuut.
Wernecki passt de bal in één keer door. Wasil is nu in balbezit. Wasil passt de bal met de wreef. García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. García Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Piasecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:3

20e minuut.
Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Rodríguez Álvarez passt de bal met de wreef. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui bokst de bal weg.

21e minuut.
Figielski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sancet de bal. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:4

25e minuut.
Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek rent richting de bal. Figielski is nu in balbezit. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:5

26e minuut.
Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal in één keer door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Figielski rent richting de bal. Nene verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek draait met de bal, schiet en ... Gurpegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:6

30e minuut.
Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek onderschept slim de pass. Lasek speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Gurpegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:7

31e minuut.
Mosquera met een sublieme pass. García Iglesias is nu in balbezit. García Iglesias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel. Gurpegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:8

33e minuut.
Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Gurpegui bokst de bal weg.

36e minuut.
Wernecki probeert de bal met de borst te controleren. Wernecki geeft een hoge lob. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:9

37e minuut.
Nene onderschept slim de pass. Figielski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Gómez. Sánchez Gómez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Huarte geeft de bal voor. Wernecki kopt de bal weg. Nene rent richting de bal. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lasek passt de bal met de wreef. Rodríguez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Rodríguez Álvarez passt de bal met de wreef. Sancet is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Figielski rent richting de bal. Nene rent richting de bal. Figielski onderschept slim de pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:10

44e minuut.
Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal zonder na te denken. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Huarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasek neemt de hoekschop. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palofumeque F.C 79%, CF Mieres Del Camino 21%.
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:11

47e minuut.
Sancet passt de bal zonder na te denken. Miguel is nu in balbezit. Met opzet legt Wernecki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wernecki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Miguel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wernecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

49e minuut.
Rodríguez Álvarez rent richting de bal. Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:12

51e minuut.
Ziaja geeft een hoge lob. Figielski controleert de bal met de borst. Figielski passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:13

53e minuut.
Rodríguez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Figielski controleert de bal met de borst. Figielski met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gurpegui trapt de bal weg van het doel. Lasek kopt de bal weg. Figielski is nu in balbezit. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sancet rent richting de bal. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gurpegui trapt de bal weg van het doel. Mosquera kopt de bal weg. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
García Iglesias is nu in balbezit. García Iglesias passt de bal zonder na te denken. Lasek rent richting de bal. Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Martín Pulido speelt de bal door. Vasco is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:14

76e minuut.
Mosquera passt de bal zonder na te denken. Martín Pulido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Huarte probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasek zal de hoekschop nemen. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figielski kan de bal niet met de borst controleren. Gurpegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figielski controleert de bal met de borst. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:15

82e minuut.
Figielski controleert de bal met de borst. Nene rent richting de bal. Figielski onderschept slim de pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palofumeque F.C 67%, CF Mieres Del Camino 33%.
Palofumeque F.C - CF Mieres Del Camino 1:15