Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capsule Corp Quintansinho
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Gandolfo met een sublieme pass. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Ortiz maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez Ortiz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Abellán met de inworp. Aguiar met een sublieme pass. Viedma bereikt de bal nog maar net als eerste. García Medina verovert de bal door een tackle van achteren. García Medina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rodríguez González onderschept slim de pass. Rodríguez González passt de bal in één keer door. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameán verovert de bal door een tackle van achteren. Cameán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 32%, Quintansinho 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capsule Corp - Quintansinho 0:0

55e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes Muñoz rent richting de bal. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Stalla rent richting de bal. Díaz Stalla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prat. Prat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 59%, Quintansinho 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capsule Corp - Quintansinho 0:0