Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Quintansinho
Royal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.7
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Díaz Díaz onderschept slim de pass. Díaz Díaz geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasek neemt de hoekschop. Dragomirescu krijgt zijn hoofd ertegen. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 1:0

4e minuut.
García Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Medina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paniagua de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 2:0

6e minuut.
Inworp. Wernecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Figielski de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ... Díaz Díaz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 3:0

9e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel. Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 4:0

10e minuut.
Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 5:0

11e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Juanito is nu in balbezit. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Paniagua heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft de bal voor. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Figielski passt de bal met de wreef. Dragomirescu rent richting de bal. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Craviotto kopt de bal weg. Craviotto speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wasil de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lasek de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski geeft de bal voor. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abreu trapt de bal weg van het doel. Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 6:0

40e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Dragomirescu onderschept slim de pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 7:0

43e minuut.
Inworp. Rodríguez Álvarez met een snelle inworp. Paniagua is nu in balbezit. Figielski onderschept slim de pass. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Díaz Stalla kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Álvarez de bal. Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Abreu bokst de bal weg. Figielski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Craviotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 23%, Quintansinho 77%.
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 7:0

50e minuut.
Wernecki met een sublieme pass. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal zonder na te denken. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Díaz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasek neemt de hoekschop. Dragomirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski onderschept slim de pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 8:0

62e minuut.
Daar is Díaz Stalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu schiet op doel. Abreu bokst de bal weg. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 9:0

68e minuut.
Rodríguez Díaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lasek met de inworp. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rodríguez Álvarez geeft een hoge lob. Dragomirescu kopt de bal weg. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek draait met de bal, schiet en ... Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 10:0

73e minuut.
Rodríguez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Wernecki met een sublieme pass. Díaz Díaz rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu speelt de bal door. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 11:0

82e minuut.
Lasek rent richting de bal. Wernecki rent richting de bal. Wernecki passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 21%, Quintansinho 79%.
CF Mieres Del Camino - Quintansinho 12:0