Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tipula fc SAINTS F.C.
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sorbino trapt de bal weg van het doel. Dogaru kopt de bal weg. Guşeilă is nu in balbezit. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:1

8e minuut.
Mendía met een sublieme pass. Ruiz Moñino rent richting de bal. Zolotoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Moñino raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendía met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru passt de bal zonder na te denken. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:2

16e minuut.
Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić onderschept slim de pass. Majić speelt de bal door. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Mantecón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Çimci met de inworp. Dogaru geeft een lange en hoge pass. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:3

26e minuut.
Martínez Doblás probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguinaga. Aguinaga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Guşeilă passt de bal in één keer door. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru passt de bal in één keer door. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:4

32e minuut.
Xiaocheng is nu in balbezit. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga geeft een hoge lob. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dogaru geeft een hoge lob. Guşeilă rent richting de bal. Palop Cervera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guşeilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guşeilă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Guşeilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palop Cervera is nu in balbezit. Guşeilă is nu in balbezit. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:5

44e minuut.
Palop Cervera probeert de bal met de borst te controleren. Xiaocheng onderschept slim de pass. Xiaocheng passt de bal in één keer door. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipula fc 70%, SAINTS F.C. 30%.
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:5

46e minuut.
Kazimierski rent richting de bal. Kazimierski passt de bal in één keer door. Guşeilă is nu in balbezit. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă probeert naar een medespeler te passen. Dogaru rent richting de bal. Dogaru schiet op doel. Mantecón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:6

52e minuut.
Dogaru heeft problemen om de bal te vangen. Xiaocheng speelt de bal door. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Mantecón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:7

53e minuut.
Mendía passt de bal met de wreef. Guşeilă rent richting de bal. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ... Mantecón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:8

56e minuut.
García Juan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavín met een snelle inworp. Mendía rent richting de bal. Mendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Xiaocheng is nu in balbezit. Kazimierski is nu in balbezit. Kazimierski passt de bal in één keer door. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Mantecón bokst de bal weg.

83e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipula fc 75%, SAINTS F.C. 25%.
Tipula fc - SAINTS F.C. 0:8