Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINTS F.C. Tipula fc
433 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mendía raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Pérez Vargas geeft een lange en hoge pass. García Juan kopt de bal weg. Majić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
García Juan verovert de bal door een tackle van achteren. García Juan geeft de bal voor. Daar is Pérez Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 1:0

17e minuut.
García Juan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bencze komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Sorbino trapt de bal weg van het doel. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Majić geeft een lange en hoge pass. Dogaru kopt de bal weg. Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zolotoi onderschept slim de pass. Zolotoi geeft een hoge lob. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap. Mantecón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 2:0

37e minuut.
Kazimierski passt de bal in één keer door. Dogaru met een sublieme pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 3:0

41e minuut.
Kazimierski passt de bal zonder na te denken. Majić is nu in balbezit. Majić met een sublieme pass. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 4:0

44e minuut.
Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci speelt de bal door. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru geeft de bal voor. Mantecón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 16%, Tipula fc 84%.
SAINTS F.C. - Tipula fc 4:0

48e minuut.
Dogaru is nu in balbezit. Dogaru passt de bal met de wreef. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guşeilă de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga speelt de bal door. Majić rent richting de bal. Majić geeft de bal voor. Dogaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantecón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 5:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mantecón trapt de bal weg. Kazimierski kopt de bal weg. Dogaru heeft problemen om de bal te vangen. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kazimierski met een sublieme pass. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci passt de bal met de wreef. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng haalt uit met een fantastische trap. Mantecón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 6:0

76e minuut.
Xiaocheng is nu in balbezit. Palop Cervera onderschept slim de pass. Palop Cervera speelt de bal door. Majić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić geeft een lange en hoge pass. Mantecón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mantecón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Majić kopt de bal weg. Palop Cervera rent richting de bal. Xiaocheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaocheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mantecón trapt de bal weg van het doel. Kazimierski is nu in balbezit. Kazimierski probeert naar een medespeler te passen. Dogaru rent richting de bal. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Guşeilă onderschept slim de pass. Majić rent richting de bal. Majić probeert naar een medespeler te passen. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Tena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çimci met een snelle inworp. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mantecón trapt de bal weg van het doel. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Kazimierski geeft een lange en hoge pass. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Tipula fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 19%, Tipula fc 81%.
SAINTS F.C. - Tipula fc 7:0