Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINTS F.C. Quintansinho
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă met een sublieme pass. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 1:0

17e minuut.
Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierski passt de bal zonder na te denken. Guşeilă rent richting de bal. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 2:0

22e minuut.
Kazimierski probeert naar een medespeler te passen. Majić rent richting de bal. Majić geeft de bal voor. Guşeilă krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çimci zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Xiaocheng onderschept slim de pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă passt de bal met de wreef. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 3:0

32e minuut.
García Medina is nu in balbezit. García Medina passt de bal in één keer door. Fernández Iglesias rent richting de bal. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Juanito passt de bal in één keer door. Rodríguez Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García Juan verovert de bal door een tackle van achteren. García Juan probeert naar een medespeler te passen. Xiaocheng speelt de bal door. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 4:0

40e minuut.
Díaz Stalla probeert naar een medespeler te passen. García Medina rent richting de bal. García Medina speelt de bal door. Díaz Stalla rent richting de bal. Díaz Stalla haalt uit met een fantastische trap. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Çimci speelt de bal door. Majić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić passt de bal in één keer door. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 35%, Quintansinho 65%.
SAINTS F.C. - Quintansinho 5:0

51e minuut.
Majić rent richting de bal. Majić geeft de bal voor. Juanito heeft problemen om de bal te vangen. García Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. García Juan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 6:0

65e minuut.
Rodríguez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă speelt de bal door. Dogaru rent richting de bal. Dogaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 7:0

68e minuut.
Juanito heeft problemen om de bal te vangen. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Juanito de bal. Majić rent richting de bal. Majić geeft een lange en hoge pass. Dogaru rent richting de bal. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Díaz Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINTS F.C. - Quintansinho 8:0

81e minuut.
Kazimierski kopt de bal weg. Dogaru speelt de bal door. Díaz Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Juanito heeft problemen om de bal te vangen. Majić is nu in balbezit. Majić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dogaru de bal. Dogaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng passt de bal zonder na te denken. Dogaru rent richting de bal. Dogaru passt de bal zonder na te denken. Çimci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINTS F.C. 29%, Quintansinho 71%.
SAINTS F.C. - Quintansinho 8:0