Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quintansinho SAINTS F.C.
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 32.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng met een sublieme pass. Majić is nu in balbezit. Majić geeft de bal voor. Dogaru geeft de bal voor. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blanc met een snelle inworp. Dogaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Majić verovert de bal door een tackle van achteren. Majić met een sublieme pass. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Abreu trapt de bal weg van het doel. Kazimierski kopt de bal weg. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Majić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guşeilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă passt de bal met de wreef. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić verovert de bal door een tackle van achteren. Majić met een sublieme pass. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:1

29e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru met een sublieme pass. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kazimierski passt de bal zonder na te denken. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă speelt de bal door. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
García Juan passt de bal met de wreef. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng met een sublieme pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 77%, SAINTS F.C. 23%.
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:1

49e minuut.
Çimci heeft problemen om de bal te vangen. Çimci geeft een lange en hoge pass. Díaz Díaz kopt de bal weg. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng schiet op doel. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Abellán geeft een lange en hoge pass. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci is nu in balbezit. Çimci geeft een lange en hoge pass. Guşeilă probeert de bal met de borst te controleren. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz Díaz probeert de bal met de borst te controleren. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:2

58e minuut.
Dogaru kan de bal niet met de borst controleren. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díaz Díaz de bal. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng haalt uit met een fantastische trap. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Majić geeft een hoge lob. Dogaru heeft problemen om de bal te vangen. Dogaru speelt de bal door. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Abreu trapt de bal weg. Klungelig pakt Kazimierski de bal. Kazimierski passt de bal met de wreef. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:3

75e minuut.
Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz onderschept slim de pass. Díaz Díaz geeft een hoge lob. Daar is Juanito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaocheng verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Guşeilă is nu in balbezit. Dogaru is nu in balbezit. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:4

89e minuut.
Dogaru onderschept slim de pass. Dogaru geeft de bal voor. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 73%, SAINTS F.C. 27%.
Quintansinho - SAINTS F.C. 0:4