Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Tipula fc
Royal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 15.7
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Pérez Vargas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 1:0

2e minuut.
Mendía probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Martínez Doblás is nu in balbezit. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 2:0

5e minuut.
Mendía passt de bal in één keer door. Palop Cervera rent richting de bal. Palop Cervera passt de bal met de wreef. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palop Cervera de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Palop Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 3:0

8e minuut.
Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 4:0

12e minuut.
Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 5:0

14e minuut.
Wernecki met een snelle inworp. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Mantecón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wernecki speelt de bal door. Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Palop Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 6:0

19e minuut.
Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 7:0

21e minuut.
Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek onderschept slim de pass. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pérez Vargas geeft een lange en hoge pass. Mendía kopt de bal weg. Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Figielski geeft een lange en hoge pass. Mantecón probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Figielski rent richting de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mantecón met een harde bal richting middenveld. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rodríguez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 8:0

29e minuut.
Mendía speelt de bal door. Daar is Ruiz Moñino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rodríguez Álvarez is nu in balbezit. Lasek rent richting de bal. Martínez Doblás is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 9:0

37e minuut.
Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Palop Cervera de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Mantecón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pérez Vargas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wernecki met de inworp. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lavín met een sublieme pass. Mendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mantecón probeert naar een medespeler te passen. Figielski kopt de bal weg. Palop Cervera heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. Mantecón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 11%, Tipula fc 89%.
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 10:0

47e minuut.
Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Klungelig pakt Figielski de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Mantecón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 11:0

48e minuut.
Lasek passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu met een sublieme pass. Figielski is nu in balbezit. Figielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 12:0

50e minuut.
Palop Cervera geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Figielski de bal. Martínez Doblás bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Palop Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Figielski kopt de bal weg. Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 13:0

55e minuut.
Mendía met een sublieme pass. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Moñino passt de bal in één keer door. Figielski probeert de bal aan de voet te houden. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Palop Cervera trapt de bal weg van het doel. Lavín kopt de bal weg. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dragomirescu kopt de bal weg. Tena speelt de bal door. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lasek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wernecki met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Figielski de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Dragomirescu rent richting de bal. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 14:0

67e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 15:0

68e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Mantecón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 16:0

72e minuut.
Rusinek geeft de bal voor. Martínez Doblás bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 17:0

76e minuut.
Figielski draait met de bal, schiet en ... Pérez Vargas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasek neemt de hoekschop. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 18:0

79e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Mantecón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palop Cervera de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vargas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomirescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragomirescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 19:0

86e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski met een sublieme pass. Rodríguez Álvarez met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Figielski rent richting de bal. Lasek is nu in balbezit. Figielski is nu in balbezit. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 13%, Tipula fc 87%.
CF Mieres Del Camino - Tipula fc 19:0