Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wu Tang Team Mambo F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pérez Belloso met een sublieme pass. Díaz Quinta is nu in balbezit. Díaz Quinta probeert naar een medespeler te passen. Muro rent richting de bal. Muro haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla Cervilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - Mambo F.C. 0:1

13e minuut.
Pérez Izquierdo met een snelle inworp. Mercadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercadal passt de bal in één keer door. Muro is nu in balbezit. Muro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mercadal is nu in balbezit. Pérez Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Mercadal is nu in balbezit. Amutio is nu in balbezit. Amutio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dolz speelt de bal door. Muro is nu in balbezit. Díaz Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Quinta haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla Cervilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - Mambo F.C. 0:2

28e minuut.
Dolz onderschept slim de pass. Bacallado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Costa speelt de bal door. Amutio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amutio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rondo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - Mambo F.C. 1:2

32e minuut.
Dolz is nu in balbezit. Pérez Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Costa met een sublieme pass. Amutio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amutio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pérez Izquierdo geeft de bal voor. Muro kan de bal niet met de borst controleren. Lucero is nu in balbezit. Muro onderschept slim de pass. Muro haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla Cervilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mercadal onderschept slim de pass. Mercadal speelt de bal door. García Villar rent richting de bal. Muro onderschept slim de pass. Muro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - Mambo F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wu Tang Team 50%, Mambo F.C. 50%.
Wu Tang Team - Mambo F.C. 1:3

51e minuut.
Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Pérez Izquierdo is nu in balbezit. Pérez Izquierdo geeft de bal voor. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ... Paal! Belsué bokst de bal weg.

59e minuut.
Pérez Costa onderschept slim de pass. Pérez Costa speelt de bal door. Amutio rent richting de bal. Amutio haalt uit met een fantastische trap. Rondo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Díaz Quinta kopt de bal weg. Abadexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muro onderschept slim de pass. Muro schiet op doel. Barbadilla Cervilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - Mambo F.C. 1:4

83e minuut.
Leite trapt de bal weg. Bacallado kopt de bal weg. Amutio rent richting de bal. Amutio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leite de bal onder controle te krijgen. Belsué bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wu Tang Team 48%, Mambo F.C. 52%.
Wu Tang Team - Mambo F.C. 1:4