Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capsule Corp Laporteam
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Gómez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña is nu in balbezit. Uña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vaquero de bal. Vaquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Eriz passt de bal zonder na te denken. Güiza is nu in balbezit. Güiza passt de bal met de wreef. Uña is nu in balbezit. Uña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sebastián Nadal Martorell speelt de bal door. Uña rent richting de bal. Gandolfo speelt de bal door. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero draait met de bal, schiet en ... Aller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aller speelt de bal door. Eriz kopt de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña rent richting de bal. Uña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 64%, Laporteam 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capsule Corp - Laporteam 0:0

47e minuut.
Gandolfo is nu in balbezit. Uña verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Ortiz is nu in balbezit. Uña onderschept slim de pass. Uña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Marfil Roca rent richting de bal. Marfil Roca speelt de bal door. Güiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero verovert de bal door een tackle van achteren. Vaquero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vaquero verovert de bal door een tackle van achteren. Vaquero met een sublieme pass. Uña rent richting de bal. Uña draait met de bal, schiet en ... Vaquero springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Marfil Roca passt de bal met de wreef. Viedma is nu in balbezit. Vaquero onderschept slim de pass. Vaquero schiet op doel. Guillén probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Aller met een harde bal richting middenveld. Navarro Pedrós heeft problemen om de bal te vangen. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Debón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo speelt de bal door. Gómez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña rent richting de bal. Gómez Ortiz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sebastián Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Viedma rent richting de bal. Vaquero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaquero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 60%, Laporteam 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capsule Corp - Laporteam 0:0