Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quintansinho Laporteam
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfil Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Marfil Roca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campos Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quintansinho - Laporteam 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebastián Nadal Martorell met de inworp. Fernández Iglesias rent richting de bal. Marfil Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Marfil Roca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Debón is nu in balbezit. Díaz Stalla is nu in balbezit. Met opzet legt Eriz zijn tegenspeler op de grond. Eriz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Díaz Stalla is nu in balbezit. Marfil Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Marfil Roca passt de bal in één keer door. Uña is nu in balbezit. Uña haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Díaz Stalla onderschept slim de pass. Díaz Stalla met een sublieme pass. García Medina heeft problemen om de bal te vangen. García Medina schiet op doel. Rimblas Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quintansinho - Laporteam 1:1

26e minuut.
Daar is Marfil Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marfil Roca met een sublieme pass. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfil Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Marfil Roca probeert naar een medespeler te passen. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Eriz controleert de bal met de borst. Díaz Stalla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eriz. Eriz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 51%, Laporteam 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quintansinho - Laporteam 1:1

52e minuut.
Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Díaz Stalla rent richting de bal. García Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Medina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Juanito geeft een hoge lob. Sebastián Nadal Martorell rent richting de bal. Abellán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abellán krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Díaz Stalla rent richting de bal. Paniagua rent richting de bal. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. García Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. García Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quintansinho 59%, Laporteam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quintansinho - Laporteam 1:1